Alle bestellingen worden als pakketpost verzonden door PostNL. Meestal worden bestellingen die vóór 13u worden gedaan, dezelfde dag nog verstuurd. De vaste prijs voor het verzenden is €4,95. Wanneer je bestelling €50,- of meer bedraagt, zijn de verzendkosten gratis.

Wanneer je bestelling is verzonden, ontvang je een track & trace code van PostNL.

Verpakking bestelling

Voor de verpakking van de bestellingen gebruiken we zoveel mogelijk hergebruikte verpakkingen. Bij het verzenden van pakketjes is het gebruiken van verpakking helaas onvermijdelijk. Ook de leveranciers van de merken leveren hun producten aan in een verpakking. Wanneer je dezelfde producten bij een gewone winkel zou kopen, hou je er zelf misschien geen of minder verpakkingsmateriaal aan over, maar de winkel zelf zal wel veel verpakking afval eraan overhouden.

We verpakken zoveel mogelijk met hergebruikt verpakkingsmateriaal en zonder plastic.

Retourneren

Je hebt altijd 30 dagen bedenktijd, wil je een of meerdere producten retourneren, neem dan binnen 30 dagen contact met mij op. Stuur nooit zomaar een retour op zonder eerst contact op te nemen. Voor retouren gebruiken we namelijk een ander adres dan ons vestigingsadres, en daarvoor is het nodig dat er een retourformulier bij de bestelling gevoegd is. Deze krijg je dan van mij toegestuurd.

Wil je liever niet dit formulier printen, dan mag je de benodigde gegevens zelf op de achterkant van de pakbon schrijven en deze bijvoegen.

De verzendkosten voor retouren zijn voor eigen rekening. Indien de gehele bestelling geretourneerd wordt, krijg je de verzendkosten voor het toesturen ook geretourneerd.

Defect product

Indien je een of meerdere producten wilt retourneren ivm een defect, dan mag dit gratis teruggestuurd worden naar een antwoordnummer. Neem hiervoor altijd eerst contact met mij op.

Heb je vragen? Je mag ook altijd je vragen stellen via onze Facebookpagina. Voor vragen over reeds gedane bestellingen, verzendingen en retouren kun je het beste een e-mail sturen, omdat ik dan makkelijker je bestelling terug kan vinden.